Onze teamleden

Kenneth Erselina

Kenneth Erselina

Co-founder - Director Business Development & Sustanability

Kenneth is al meer dan twee decennia lang social entrepreneur en is (mede) oprichter van diverse social ventures (o.a. Bushwick). Hij is een menselijke eco-katalysator pur sang en gelooft heilig in de kracht van gecombineerd sociaal en gedreven ondernemerschap. Het bestaansrecht en succes van alle organisaties is volgens hem gelegen in de mate waarin zij in staat zijn hun expertise ter beschikking te stellen aan de samenleving. Alles met het doel om aantoonbare positieve maatschappelijke impact te realiseren.

Anton Mollerus

Anton Mollerus

Co-founder - General & Financial Director

Anton staat in een lange traditie van standvastige pioniers in Nederland. Eerder was hij programma directeur bij Canal Plus en daarna algemeen directeur van The Entertainment Group. In 2000 maakte Anton de overstap naar het internet als CEO van AmstelNet. Anton slaagde erin het bedrijf door de woelige stormen te loodsen die de internetbranche de afgelopen vijftien jaar geregeld hebben geteisterd. Als mede-oprichter geeft hij sinds 2015 tevens leiding aan het duurzame investeringsbedrijf Bushwick.

Jan Derksen

Jan Derksen

Adviseur van het bestuur

Jan is al meer dan dertig jaar actief in de tweewielerbranche. Eerder was hij ruim 25 jaar bestuurslid van Giant Global en CEO van Giant Europe, waar hij verantwoordelijk was voor het opbouwen van de onderneming tot een vooraanstaande speler in 25 landen met een jaaromzet van bijna 500 miljoen euro. Met zijn jarenlange ervaring wordt Jan in brede kring geprezen om zijn transformatieve leiderschap. Buiten zijn werk is hij een enthousiaste reiziger en fervente (race)fietser