Lelystad E-bike deelsysteem

Hier kunt u zich als organisatie aanmelden voor deelname aan het E-bike deelsysteem van Lelystad Airport Businesspark. Wanneer uw organisatie is aangemeld, sturen wij u een link waarmee u uw medewerkers kunt uitnodigen om zich individueel aan te melden voor het E-bike deelsysteem.

Medewerkers van organisaties die gevestigd zijn in Lelystad en op/rond Lelystad Airport Businesspark kunnen sowieso de eerste zes maanden kosteloos gebruik maken van het deelsysteem.

Voor vragen kunt u ons bereiken via: lelystad@e-bike2work.com en 085 047 1806.

Achtergrond project

Lelystad Airport Businesspark (LAB), de provincie Flevoland en de gemeente Lelystad hebben het thema duurzame mobiliteit hoog op de agenda staan. Deze partijen hebben de handen ineengeslagen en zijn een pilot gestart in Lelystad voor een gecombineerd deelsysteem van E-bikes en elektrische auto’s. De pilot is gericht op medewerkers van bedrijven en organisaties die zijn gevestigd in Lelystad. Het deelsysteem duurt minimaal 12 maanden en kan worden verlengd naar minimaal 36 maanden.
De eerste E-bikes en elektrische auto’s staan op en rondom NS station Lelystad en Lelystad Airport Businesspark. De voertuigen kunnen door gebruikers eenvoudig via een app worden gereserveerd.

Het project is financieel mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de provincie Flevoland en de gemeente Lelystad. De pilot wordt uitgevoerd door rij2op5, Free to go en E-bike2work.

Aanmelding bedrijfsdeelname E-bike project Lelystad Airport