Werken bij E-bike2work

Hieronder vind je het overzicht van vacatures bij E-bike2work. Staat er geen passende vacature bij? Stuur ons dan een CV met korte motivatie voor een open sollicitatie. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent om de organisatie te versterken.

Account Manager New Business

Commercieel gedreven “jager” met uitstekend gevoel voor klantbehoefte

PROFIEL

Account Manager New Business

– Commerciële  “jager” met gevoel voor klantbehoefte 

Inhoud van de functie:

Als Account Manager New Business ben je primair verantwoordelijk voor de realisatie van jouw persoonlijke sales targets, het werven van nieuwe klanten (koude- en warme acquisitie) en voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Je rapporteert aan de Sales Director van E-bike2work.

Taken:

 • Je bent primair verantwoordelijk voor de realisatie en het behalen van je persoonlijke targets.
 • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een slim persoonlijk verkoopplan.
 • Bijhouden van een correcte (sales) administratie waaronder contracten, e-mailafhandeling, offertes etc.
 • Initieert het verkoopproces door het systematisch plannen van afspraken met prospects en later bestaande relaties, door middel van koude acquisitie, het geven van presentaties en houdt daarbij rekening met de eisen en wensen van de klant maar verliest hierbij het commercieel en maatschappelijk belang niet uit het oog.
 • Sluit overeenkomsten door een duurzame relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product/service en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren.
 • Vergroten van de omzet bij en betrokkenheid van bestaande relaties door nieuwe producten en diensten aan te bieden en kansen in de markt te spotten.

Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau (verkregen middels opleidingen en/of werkervaringen)
 • Je hebt minimaal 3-7 jaar aantoonbare succesvolle werkervaring opgedaan als verkoper en/of accountmanager met daarbij de focus op B2B.
 • Je bent ambitieus, winst gedreven (zowel maatschappelijk als financieel), proactief en inventief, probleemoplossend en vasthoudend.
 • Je bent zeer succesvol in (koude) acquisitie en hebt bewezen bestaande relaties te kunnen behouden en uit te bouwen.
 • Je hebt aantoonbare succesvolle ervaring met het van scratch af aan opbouwen van zakelijke relaties, nieuwe productintroducties en de realisatie van structurele omzetgroei.
 • Je bent ondernemend ingesteld en prima in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen functioneren.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels (in woord en geschrift).
 • Je bent een doorzetter en gewend om met periodieke targets te werken en deze ook te realiseren.
 • Je beschikt over een breed, actief en goed onderhouden B2B netwerk.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, overtuigingskracht en bent een goede onderhandelaar.

Ons aanbod:

Wij bieden je een zelfstandige functie binnen een ambitieuze social start-up met internationale ambities. Daarnaast biedt de positie volop ruimte om je verder (professioneel) te ontwikkelen en bij te dragen aan het vergroten van de positieve maatschappelijke impact en bij het realiseren van de missie en commerciële potentie van E-bike2work.

Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week.. Het marktconforme salarispakket zal mede afhankelijk zijn en vastgesteld worden op basis van opleiding en ervaring.

Meer info / Solliciteren:

Geïnteresseerden kunnen hun cv en bondige motivatie richten aan Kenneth Erselina, via: kenneth@wearebushwick.com. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook telefonisch bereiken via 06-36251313.

Manager Aftersales

Een kwaliteitsbewuste manager met gevoel voor commercie

PROFIEL

Manager Aftersales

Als Manager Aftersales ben je – als meewerkend voorvrouw/man – verantwoordelijk voor de opzet en aansturing van een professionele en schaalbare aftersales afdeling die aantoonbaar bijdraagt aan de verhoging van onze omzet bij bestaande klanten en de realisatie van een bovengemiddelde klantentevredenheid. Daarnaast adviseer je de directie en ondersteun je de Sales & Marketing Director en lever je een directe bijdrage bij de realisatie van de organisatie- en maatschappelijke doelstellingen van E-bike2work.

Taken:

 • Je draagt zorg voor de realisatie van de jaarlijkse – kwantitatieve en kwalitatieve – sales targets bij bestaande klanten en je weet zelfstandig nieuwe of additionele contracten af te sluiten
 • Je ontwikkelt en draagt zorg voor de opzet en uitvoering van effectieve en meetbare aftersales plannen, met een duidelijke visie op verkoop, accountmanagement, service en realisatie van een bovengemiddelde klantentevredenheid, op korte, middellange en lange termijn.
 • Je bent de liaison tussen E-bike2work onze serviceorganisatie (“E- bike2workS”) en waarborgt een kwalitatief hoogwaardig serviceniveau voor onze klanten.
 • Je geeft op een motiverende en (indien nodig) sturende wijze direct of indirect leiding aan het aftersales proces en medewerkers, gericht op het behalen van de doelstellingen.
 • Je draagt zorg voor periodieke rapportages, analyses en doet voorstellen ter verbetering van het aftersales proces en onze diensten en producten.
 • Je bezoekt regelmatige klanten en bent verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van (online) effectiviteit- en tevredenheidsonderzoeken.Functie-eisen:
 • HBO denk- en werkniveau en minimaal in bezit van een of meerdere afgeronde commerciële- en managementopleidingen op HBO+ niveau.
 • Je bezit minimaal vijf jaar aantoonbare succesvolle werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie, bij voorkeur opgedaan binnen één of meerdere start-ups en een (internationaal) gevestigd bedrijf.
 • Je hebt aantoonbare succesvolle ervaring met het van meet af aan opbouwen van aftersales afdelingen, professionaliseringstrajecten en structurele omzetgroei bij bestaande klanten.
 • Je hebt kennis van moderne communicatie- en administratiemiddelen alsmede bijbehorende programma’s waaronder Microsoft Office en conversie verhogende ERP/CRM systemen.
 • Je beschikt over ruime ervaring met een duidelijke visie op after sales en kwaliteitsmanagement, een pré is het kunnen meedenken over marketing/communicatie (w.o. nieuwe media) en projectmanagement.
 • Je beschikt over een breed, actief en goed onderhouden B2B netwerk.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift (Duits en/of Frans is een pré) en in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden.De uitdaging voor de eerste 14 maanden:
 • Het opbouwen van een goed geoliede en succesvolle aftersales afdeling die een concrete bijdrage levert aan 1) de korte- en middellange commerciële doelstellingen van de onderneming en 2) een aantoonbare bovengemiddelde klanten tevredenheid.
 • Concrete bijdrage leveren aan de verdere professionalisering en optimalisatie van onze procedures, producten en diensten.
 • Verder ontwikkelen en vormgeven van stakeholdersmanagement voor lange termijn relaties bij strategische accounts.Vereiste competenties:Klantgericht handelen
  Richt de aandacht op een vlotte, efficiënte en persoonlijke service aan (interne) klanten; zorgt ervoor dat aan de behoefte van de (interne) klant wordt voldaan; verliest daarbij het zakelijk belang van E-bike2work niet uit het oog.

  Samenwerken
  Draagt actief bij aan het realiseren van gemeenschappelijke doelen. Bevordert de onderlinge communicatie. Deelt informatie soepel met anderen. Ondersteunt anderen.

Continu leren en jezelf ontplooien
Streeft uit zichzelf naar het vergroten van kennis, vaardigheden en de ontwikkeling van gedrag.

Doelen bereiken
Zorgt ervoor dat gestelde doelen gerealiseerd worden binnen de voorwaarden die daartoe gesteld zijn. Blijft volhouden, ook bij weerstand of onbegrip van anderen. Denkt in oplossingen.

Zakelijke mogelijkheden zien
Onderzoekt, herkent en signaleert realistische zakelijke kansen en ontwikkelingen in concrete markten en/ of bij individuele klanten; en vertaald deze naar commerciële concrete plannen en acties.

Richtinggevend en coördinerend optreden
Stuurt en coördineert werkzaamheden van zichzelf en anderen.

Anderen begrijpen
Luistert en stelt relevante vragen teneinde anderen te begrijpen. Zorgt ervoor dat de ander weet dat hij/zij begrepen is. Vraagt door waar nodig.

Druk aankunnen
Blijft goed presteren onder druk. Hanteert kritiek adequaat. Weet mechanismen in werking te stellen die de druk verminderen. Signaleert op tijd in geval van overmacht.

Ons aanbod:

Wij bieden je een leiding- en richting gevende rol bij het realiseren van de missie en commerciële potentie van E-bike2work. Daarnaast biedt de positie volop ruimte om je verder (professioneel) te ontwikkelen en bij te dragen aan het vergroten van de positieve maatschappelijke impact van E-bike2work en tegelijkertijd een winstgevende organisatie op te bouwen met een uitstekende reputatie in service verlenen.

Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week. Het vaste marktconforme salarispakket zal mede afhankelijk zijn en vastgesteld worden op basis van opleiding en ervaring.

Meer info / Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen hun cv en korte motivatie richten aan Kenneth Erselina via: kenneth@e-bike2work.com. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook telefonisch bereiken via 06-36251313. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure en kan een gehele dag in beslag nemen.