Lelystad E-bike deelsysteem

Hier kunt u zich als deelnemer aanmelden voor het E-bike deelsysteem van Lelystad. Voorwaarde voor deelname is dat de organisatie waarvoor u werkt eerder voor dit project is aangemeld. Wij controleren dit via uw zakelijke email adres. Mocht het door u opgegeven email adres niet bij ons bekend zijn, vraag dan uw werkgever om zich alsnog aan te melden voor het E-bike deelsysteem.

Op verschillende locaties in Lelystad staan E-bikes die u kunt gebruiken voor ritten naar uw werk of naar een afspraak. De huidige locaties zijn:

  • NS station (in de fietsenstalling)
  • Fietsenstalling Dukaatpassage
  • Stadsboerderij
  • Lelystad Airport

Deze locaties en de beschikbaarheid van de E-bikes kunt u terugvinden via de Mobilock Bike Sharing App. Met deze App kunt u E-bikes reserveren, het slot openen en na gebruik de E-bike inleveren. Het inleveren na gebruik is belangrijk, omdat de E-bike dan niet meer op uw naam staat en weer beschikbaar komt voor andere gebruikers. De E-bikes brengt u dezelfde dag weer terug naar de locatie waar u hem heeft opgehaald. Wanneer u de E-bike terugbrengt, zet u deze op slot met de ketting die is bevestigd aan het fietsenrek. Dit is belangrijk omdat hiermee de accu weer gaat opladen. 

Handleidingen van de Giant Prime E-bikes, de Mobilock app en gebruikerstips kunt u vinden op onze website: https://www.e-bike2work.com/gebruikers

Aanmelden voor deelname aan het E-bike deelsysteem

Hieronder vind u een aanmeldformulier waarmee u zich kan registreren als gebruiker van de E-bikes. Na het versturen van het formulier ontvangt u per email een link met registratie instructies voor het downloaden van- en inloggen op de Mobilock Bike Sharing app. Deze app werkt alleen op Android of iPhone smartphones en kunt u vinden in de App store.